Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Bästa hårprodukterna för män

Ivan Selembas produkter är produkter är skapade för hår och hårbotten, framtagna för att skapa hållbara och långvariga resultat, oavsett om du använder våra shampoon, balsam eller styling. För dig som man har vi några produkter som kan passa din hud och hårtyp.

KUNDFAVORITERHar du problem med hårbotten?

Då är vår Scalpserie något för dig. De aktiva ingredienserna i scalpserien skapar balans åt hårbotten, återfuktar och lindrar besvär som tex; torr, kliande hårbotten, svamp och mjäll. Dessutom bidrar den till ökad hårtillväxt, stärker hårrötterna och förebygger håravfall. En bra serie för dig som både vill förebygga problem samt lindra problem.

Använder du dessutom mycket stylingprodukter, ska du såklart tänka på att använda produkter som inte täpper till eller irriterar hårbotten som tyvärr många av dagens stylingprodukter på marknaden gör. Använd istället milda produkter som främjar din hårbottens PH värde och förebygg i sin tur hårbottensproblem och håravfall. 

Stylingprodukterna från Ivan Selemba är både milda för hårbotten och gör jobbet. Du kan alltså få en hållbar frisyr hela dagen, utan starka och skadliga kemikalier. 

Vi har flera produkter att välja mellan i vår stylingkategori, samt flera paket framtagna för att ge dig maximal effekt på din styling för ditt hår.